logo
Mbështetni luftën kundër korrupsionit: share share share
avatar

Kadri Veseli
Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës

signature

x

10319 persona kanë nënshkruar peticionin. Le të arrijmë 10000 qytetarë.

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të nënshkruar peticionin kundër korrupsionit:

PAKTI
KUNDËR
KORRUPSIONIT

Si akt vendosmërie e vullneti politik për ta luftuar korrupsionin, nepotizmin dhe abuzimin me pushtetin, unë kam nënshkruar Paktin Kundër Korrupsionit, duke u zotuar se si drejtues i Partisë Demokratike të Kosovës do ta zbatoj secilën nga 10 pikat e tij.

 

Pakti Kundër Korrupsionit është një standard i ri dhe i domosdoshëm për Kosovën, ku përfshihen:

  1. Mos-kandidimi për deputetë i personave të akuzuar për korrupsion
  2. Mos-emërimi në pozita publike i personave që kanë rënë ndesh me ligjin në sferën që prek korrupsionin ose abuzimin me pushtetin
  3. Suspendimi i çdo zyrtari të akuzuar për korrupsion
  4. Mbrojtja e interesit publik
  5. Parandalimi i korrupsionit pasiv
  6. Parandalimi dhe luftimi i korrupsionit politik
  7. Transparenca e emërimeve të pozitave të larta drejtuese
  8. Ndëshkimi i nxitësve të korrupsionit brenda dhe jashtë sferës institucionale
  9. Sinjalizimi kundër korrupsionit
  10. Standardi i integritetit të pushtetit politik.

Ky Pakt është përcaktim i yni, në dorën tonë dhe në vullnetin tonë.

Kadri Veseli
Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës

dwnld Shkarko paktin

Shokët të cilët po luftojnë
kundër korrupsionit

user
asdasd
user
Lopa Lopa
user
Diellza Bajraktari
user
Kennedy Toy
user
seize
d-left
flag-bottom

Mbështetni luftën kundër korrupsionit

share-sm-logo share-sm-logo share-sm-logo